Xémose Syndet, milde reiniger van Uriage

IMG_1591

Mijn voorliefde voor Uriage is echt wel iets heel apart zal je wel beginnen denken. Toch heb ik weeral een toppertje dat ik hier jullie moet voorstellen en blijf ik objectief. Het zoeken naar een goede reinigingsgel voor het gezicht is geen sinecure.

Maar het is zeker geen onmogelijke opgave. Alleen het vinden van de juiste dat is wat anders. Zelf krijg ik er redelijk wat toegestuurd en vliegen er tig door de testmolen. Niet allemaal even goed maar de door mij best bevonden krijgen op Male Avenue een plaatsje.

Wat maakt een nu voor mij een goede gezichtsreiniger? Wel, dat is heel simpel. Hij moet vooral goed reinigen (seems pretty obvious, duh!) en hij moet hydrateren en niet gaan uitdrogen. En als het nog eens kan, niet op een agressieve manier because yours truly heeft een gevoelige huid. En dat zeker na het scheren want dan is mijn huid geïrriteerd.

IMG_1590

Xémose Syndet milde reiniger van Uriage has it all. Zelfs de aanwezigheid van thermaal is gegarandeerd in deze formule. Hij is zeepvrij, hypoallergeen en niet geparfumeerd. Ik gebruik hem altijd in combinatie met mijn Clarisonic. Door de handige pompflacon makkelijk te doseren en te gebruiken onder de douche.

IMG_1589

Deze reiniger is natuurlijk alleen voor het gezicht maar kan ook voor het lichaam worden gebruikt. Aangezien ik niet allergisch ben aan geparfumeerde douche/badgels, geef ik hier voorlopig de voorkeur aan. Daarom dat ik deze reiniger enkel gebruik voor mijn gezicht.

Heb jij ook zo een favoriete reiniger? Laat me weten waar je hem zo goed vindt!

Info en beschikbaarheid: