Cuir Vetiver, Yves Rocher

IMG_1836

Dat Yves Rocher al een tijdje aan het timmeren is aan sterke mannen-producten is niets nieuws meer. Wat wel spiksplinternieuw is, is hun laatste toevoeging aan hun parfum-gamma.

Cuir Vetiver is de jongste telg en bij het binnenkomen dacht ik al meteen van: “Moet ik de moeite doen deze open te maken?” Want leer gaat nogal snel “te zwaar” ruiken, iets waar ik niet echt blij van zal worden.

Wel, they got me on that one! Love at first sight it is. Door de aanwezigheid van vetiver,  maakt het het toch nog een frisse geur die tegelijkertijd heel sensueel en eigenzinnig is. Het valt me op dat er veel geurnoten altijd terugkeren tussen mijn lievelingetjes. Nog zo een bekende is het absolue van tonkaboon in dit parfum. Een ware mix van vanilleachtige, amandelachtige en gepoederde toetsen. I love it. Deze laatste geeft dit geurtje een warm en tegelijkertijd diepzinnig accent.

IMG_1834

Om het verhaaltje helemaal compleet te maken komen ze ook meteen met een bodyshampoo en deodorant in deze geurlijn. Geweldig toch? Dat maakt dat je de geur nog intenser en langer kan beleven en dragen.

Als laatste ben ik van mening dat dit parfum niet per sé ’s winters moet worden gedragen maar ook perfect kan in de zomer.

IMG_1833

Haast je naar Yves Rocher en ga zeker eens ruiken of bestel hem gewoon meteen online. Wat denk je? Zijn jullie overtuigd? Laat het me weten in de comments.

Prijs en beschikbaarheid:

  • L’Eau de toilette 100ml: € 45
  • L’Eau de toilette 50 ml: € 36
  • Bodyshampoo 200 ml: € 9,90
  • Geparfumeerde deodorant: € 12
  • Bij Yves Rocher of online