Samurai Luxurious Bath Foam by Rituals

IMG_1573

Koude winteravonden en in bad gaan, die gaan hand in hand. Ok, ik weet het wel, wij hebben nog niet echt die hele gure avonden nog niet gehad. Maar hier aan de westkust is het toch altijd een tikkeltje kouder dan in het het binnenland. Blame it on de zeewind. 

IMG_1564

IMG_1587

Als ik dan een bad neem, heb ik graag een badgel die niet te ovedreven maar relaxerend ruikt en vooral veel schuimt. Want als het schuim na vijf minuten weg is, ja inderdaad, voel ik me naakt. Wat effectief ook wel zo is, I know. #eveneenraarmomentje

Het Luxurious Bath Foam uit de Samurai lijn van Rituals voldoet volledig aan mijn eisen. Een lekkere grote fles waar je na een paar scheutjes meteen een rijkelijk schuim krijgt waar je zo in wil duiken. De geur is er niet minder om want dankzij .

IMG_1588

Onder het motto, een man mag ook wel eens een bad nemen, heeft Rituals hier voor mij alvast een schot in de roos. De lijn Samurai werd speciaal voor de man ontwikkeld en bevat een heel reeks aan producten. Mijn favoriet tot nu toe is de badgel, maar ik hou jullie zeker op de hoogte zodra ik er een extraatje aan kan toevoegen.

Wat is jullie favoriete Rituals product? Kenden jullie de mannen lijn Samurai al? Laat het me weten in de comments.

Prijs en beschikbaarheid:

  • 500ml/€13,50
  • Bij Rituals of hun via website.