Hand & nail cream, Vichy

IMG_1730

Met het iets koudere weer durven mijn handen toch wel een beetje wat droger worden en de nagelriemen gaan vervellen. Met alle irritante situaties als gevolg. Dat het op zijn minst vervelend is moet ik jullie haast niet vertellen.

Voeden en onderhouden is dan dé boodschap die je moet onthouden. Natuurlijk krijg ik tig aan handcrèmes over de vloer en vliegen er massa’s door te testmolen. De beste? Die krijgen van mijn een plaatsje online.

IMG_1731

Zoals deze van Vichy. Voor ik van wal steek. Wat zijn mijn eisen voor een goede handcrème? Heel simpel en toch een tikkeltje veeleisend. Hij moet de hele dag mijn handen kunnen voeden, niet plakkerig zijn, goed ruiken maar toch neutraal zijn, niet te groot om mee te nemen en als extraatje een SPF voor de huid niet te snel te laten verouderen.

IMG_1733

Deze van Vichy heeft het helemaal. Hij kan mijn huid voldoende hydrateren zonder te nat of plakkerig te zijn. Tijdens de dag ben ik een ramp om hem nog een extra keertje aan te brengen maar wil ik tot de avond voldoende hydratatie dan moet ik hem zeker nog even opsmeren.

IMG_1732

Graag zet ik nog even de ingrediënten en hun doeltreffendheid voor jullie kort op een rijtje:

  • Om de handen te voeden, jonger te laten ogen en te verzachten 10 fundamentele oliën + LHA
  • Om pigmentvlekken te voorkomen en te corrigeren, voor een mooie, egale en heldere huid te geven Vitamine C + SPF 15 + verhelderende micro-parelmoerdeeltjes
  • Om de nagels te verzorgen en te versterken Ceramiden

Ik ben alvast reuze tevreden over deze handcrème van Vichy. Draag alvast zorg voor je handen want je hebt er maar twee. #QuotesToLiveBy

Gebruiken jullie regelmatig een handcrème? Of mag het gerust ietsje meer zijn? Laat het me weten in de comments.

Prijs en beschikbaarheid:

  • 40ml/€6,45
  • Bij de apotheek