End of year. . .

Blue-bokeh-dots-in-soft-light_www.WppShack.com_-e1424855928287

Het is alweer een jaartje geleden dat we allen rond de feesttafel zaten om 2015 toe te lachen. Als 30-plusser kan ik je alvast verklappen dat alles sneller gaat dan een trein. 

Graag wil ik een heleboel mensen bedanken om Male Avenue reeds te maken tot wat het reeds is. Ik zag mijn aantal lezers dit jaar fors groeien net als mijn fans op Facebook en Instagram. Zelf word ik daar enorm blij van want dit is toch een blijk van appreciatie. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn maar ik timmer alvast verder aan mijn weg in 2016. Toch dankzij jullie, mijn volgers, zie ik het komende jaar met meer dan 100% procent goesting zitten. Thanks for your energy, you guys are amazing!

website

Next on my list wil ik graag de PR-bureaus, blogbuddies en event coordinators bedanken voor de mooie en leuke tijd en prachtige kansen die ik van jullie in 2016 heb gekregen. You guys know who you are. #wink Ook dankzij jullie blijft Male Avenue telkens fris en eveens voorzien van nieuwe content. Bedankt daarvoor.

Maak vanavond een avond met een knipoog naar het afgelopen jaar en een stralend glimlach richting 2016. Make some memories & celebrate a new year full of opportunities