Kruidvat SkinScience Purifying Cleansing System

IMG_1972

Iets waar ik zelf heel blij van word, is het ontdekken van gezichtsreinigers. Pas op, ik ben best wel veeleisend want mijn Clarisonic Aria zomaar opgeven? No way. Never. Maar je gaat een Jaguar ook niet vergelijken met een Dacia. Just saying. #noharm

IMG_1973

Even dat complexe gebrabbel terzijde. Ik heb heb iets waar ik best wel tevreden over ben. Kruidvat is echt aan het werken aan zijn eigen huisgamma en doet echt zijn best om met sterke en leuke dingen aan te komen zetten. Zij het nu met deze SkinScience Purifying Cleansing System.

IMG_1974

IMG_1977

Hij werkt op ongeveer hetzelfde principe als een Clarisonic (sorry voor de vergelijking guys, maar dient juist om het jullie gemakkelijker te maken) met sonische trillingen. Het enige verschil is dat hij werkt met batterijen en zonder timer. Je beslist dus zelf hoe lang je wil “brushen” op je face. Er wordt aangeraden van 20 seconden op de T-zone en 10 seconden per gezichtshelft.

IMG_1978

Ikzelf hou me niet echt aan die vaste timing want ik wil toch altijd wat langer reinigen. Lekker handig is hij wel want met de zachte puntvormige borstel kan je wel makkelijker op bepaalde plaatsen focussen. Ik neem hem mee in de douche en breng er een beetje gezichtstreinigingscreme op aan uit hetzelfde SkinScience gamma.

IMG_1969

Kortom ik ben best tevreden over deze tools uit het SkinScience gamma want ze zijn perfect te gebruiken op de gevoelige huid. Door zijn kleine vorm is de gezichtsreiniger perfect om weinig plaats in te nemen in je koffer bij en weekendje weg. Alleen de kleur had voor mijn part wat neutraler gemogen maar gaat de pret nu niet bederven.

Zoals ik reeds zei werkt hij op batterijen en is hij waterproof en kan de borstel perfect vervangen worden eens de duur van 3 maanden versteken is. Hij komt met een handig statiefje waar je hem gemakkelijk kan laten drogen en een beschermkapje. Dit laatste gebruik ik elke keer want het is zeer hygiënisch.

Ik vind hem alvast een perfecte aanvulling op mijn Clarisonic en gebruik hem afwisselend om de dag. Hebben jullie al kennis gemaakt met deze nieuwtjes uit het SkinScience gamma van Kruidvat?

Prijs en beschikbaarheid:

  • Kruidvat Skin Science Purifying Cleansing System: € 17,99
  • Kruidvat Skin Science Purifying Cleansing Brush:€ 3,99
  • Kruidvat Skin Science Deep Cleansing Cream:€ 2,29
  • Via je Kruidvat filiaal of online