Baby skincare goodies, Uriage

IMG_1825

Je hoort het wel regelmatiger: “Wat goed is voor een baby, is zeker goed voor ons”. Toch zijn onze huidtypes niet hetzelfde. Maar als het kan, durf ik toch wel eens te grijpen naar die zeer zachte en lekker ruikende producten.

Dat ik een superfan ben van Uriage is voor niemand geen geheim meer. Een dikke twee jaar geleden kende ik hun producten niet en toch ben ik instant in love vanaf de eerste keer dat ik in aanraking kwam met het IsoFill gamma.

IMG_1830

Hun Première Eau en Huile lavante zijn mijn laatste ontdekking. Premiere Eau is eigenlijk een reinigende lotion speciaal afgestemd op de noden van baby’tjes. Omdat het niet zo goed is ze elke dag te wassen kan dit goedje hun weer oprfrissen en lekker doen ruiken. Het is een zacht parfum en wij als volwassenen kunnen hem evengoed gebruiken als opfrissing tijdens de dag of net voor een feestje onderweg.

IMG_1828

De Huile Lavante is een crème met 1/3 voedende melk tast die de hydrolipidelaag niet aantast. Hij respecteert de balans van de huid of compenseert de uitdrogende effecten van hard water. Hij voedt en reinigt de huir op een zeer milde manier en is ideaal voor de droge en gevoelige huid. Ik gebruik hem elke dag en merk dat tijdens deze koude dagen voldoende kan voeden en de huid een beetje voorziet van een olielaagje.

Of het nu voor baby’tjes is of niet. Ik laat het alvast niet aan mijn hart komen. De huile lavante is een echte aanrader en zou iedereen in zijn kast moeten hebben.

Durf jij ook eens te grijpen naar baby producten? Laat het me weten in de comments. Ik ben zeer benieuwd om jullie reacties te lezen.

Oh ja en moesten jullie het nog niet verwachten, ze bevatten beiden het thermale water van Uriage.

Info en beschikbaarheid: