Tijd voor een nieuwe bril

2016-01-17-16.03.46

Ik draag de laatste tijd minder een bril maar als ik er eentje op wil, heeft dat toch zo zijn redenen en zijn voorwaarden. Ik hou van tijdloze modellen en ze mogen niet te opvallend zijn.

Dankzij Firmoo, een grote online brillenwinkel, heb voor je voor een betaalbare prijs een nieuwe hippe bril met de gewenste sterkte. Toch heb ik even moeten zoeken eer ik het gewenste in mijn winkelmandje heb kunnen gooien. Wat normaal is, want ze hebben massa aan modellen. Probeer daar maar ééntje uit te kiezen.

Ik ging dus, zoals je kan zien, voor een duocolor model. De beentjes zijn houtkleuring en het front is een zwart/bruine kleur maar dan mat afgewerkt. Op zich geen groot verschil met mijn huidige bril maar toch kreeg ik al een aantal positieve opmerkingen dat dit een van de laatste trends is. Me very happy of course.

2016-01-17-16.04.29

Toegegeven is het dus even wennen om online alles in te geven zoals sterkte, pupilafstand (zelf te meten) en eventuele andere afwijkingen. Toch zal ik niet twijfelen om nog eens, als ik weer wat nieuws wil, een nieuwe bestelling bij hun te plaatsen. De afhandeling en hulp waren alvast top en je kon met al je vragen bij hen terecht.

2016-01-17-16.03.26

Kocht jij al ooit een bril online? Wat vinden jullie van mijn aanwinst? Laat het me weten in de comments.

Info en beschikbaarheid: