Hydra Beauty Micro Serum, Chanel

IMG_2392

Jullie zagen alvast aan mijn wishlist dat deze topper er tussen stond. Wist ik veel dat dit zo ging uitdraaien? Dat ik er instant van ging houden? Serums zijn vanaf nu een echte must in mijn skincare-routine en yours truly kan geen moment meer zonder.

IMG_2391

Ik gebruik hem in combinatie met de Erborian Crème Frappée Bamboo. Beiden enorm licht maar zo voedend dat je heel de dag een lekker gevoel hebt. Bye bye trekkerige huid of droge velletjes. Hydra Beauty serum van Chanel bevat hydraterende cameliabelletjes die bij aanraking met de huid versmelten.

IMG_2395

IMG_2393

IMG_2394

Een serum met een geltextuur en een zalige doch neutrale geur. Als je bekend bent met de Hydra Beauty lijn, weet  je dat dit serum je alvast niet zal gana teleurstellen. Een pompje volstaat om je gezicht te voorzien van een perfect laagje. Je huid voelt vol, stevig en gehydrateerd. Precies hetgeen we willen.

Ideaal voor tijdens de zomer maar ook voor de winter. Ik ging er alvast meteen mee aan de slag en dit is definitely een rebuy waard. De verpakking is strak en mannelijk tegelijkertijd naar Chanel-normen. Je kan het serum combineren met eigen producten maar ook met anderen uit het Hydra Beauty gamma.

Aan die luxe producten zou ik wel snel gewend kunnen raken. Jij zo een favorietje uit een iets luxueuzer gamma? Laat het me weten in de comments.

Prijs en beschikbaarheid:

  • Website ICI PARIS XL
  • €82