Winactie Kérastase Initialiste Serum

Initialiste by Kérastase

Verzorging voor je haar: er is voor elk wat wils.  Van geconcentreerde brouwsels tot verzorgende shampoo, you name it…  Ik keek dan ook even op toen ik hoorde dat Kérastase (toch niet de minste als het op haarverzorging aankomt) op de markt kwam met Initialiste: een serum voor je haar én je hoofdhuid op basis van lichaamseigen, plantaardige cellen.  Initialiste zorgt voor gezonder en sterker haar én zou je haar ook nog eens een pak sneller in lengte doen toe nemen.

Kérastase legt de lat onmiddellijk heel hoog: al vanaf het eerste gebruik zou Initialiste zorgen voor gezonder en veerkrachtiger haar.  Men belooft ook tot 93 procent minder beschadiging bij het kammen van je haar.  Op termijn zou het product je haar revitaliseren en je haar versterken aan de wortel.

‘Zou’, zeg ik, want ik heb het product nog niet lang genoeg kunnen uittesten om een volledig beeld te krijgen van z’n resultaat.

Ingrediënten

Initialiste bestaat uit de volgende bestanddelen:

  • plantaardige lichaamseigen cellen van een appelvariëteit;
  • antioxiderende polyfenolen die de omgeving van de stamcellen beschermen tegen oxidatieve stress (UV-stralen);
  • glucolipide die inwerkt op het externe omhulsel van het haar en tegelijk het haar energie geeft om sneller te groeien;
  • cermide dat de ceramiden van het haar imiteert en de weerstand en cohesie van de haarvezel versterkt.

Verpakking en gebruik

Altijd leuk aan een luxeproduct is dat het ook op die manier wordt verpakt.  Initialiste komt in een glazen flesje, wat onmiddellijk ook de geloofwaardigheid van het product een boost geeft.  Ik bedoel maar: stop hetzelfde product een een plastic flacon en de uitstraling ervan is helemaal weg.

Wat gebruik betreft hoef je geen kapper te zijn om Initialiste te hanteren: de pipet maakt de verdeling van het serum over je haar heel makkelijk. Het serum zelf voelt niet vettig aan en wordt onmiddellijk door de hoofdhuid en je haar geabsorbeerd.  Het is een verzorging die je aanbrengt nadat je je haar gewassen hebt en dit op handdoekdroog haar.

Heb je fijn haar, dan gebruik je 2 à 3 doses.  Ben je bedeeld met wat dikker haar, dan gebruik je 4 à 5 doses Initialiste.  Met de pipet breng je de doses aan op de aanzet van je haar, waarna je het gelijkmatig over je haar en hoofdhuid verdeelt en inmasseert.  Niet duidelijk? Dan wordt het dat misschien wel door onderstaand filmpje.

Prijs, beschikbaarheid en info:

  • Initialiste is exclusief te verkrijgen bij de Kérastase kapper;
  • Een verpakking van 60 ml kost ongeveer € 42;
  • Meer informatie vind je op de website van Kérastase

Winactie

Omdat we onze lezers (of hun vrouwen) de kans willen geven om Initialiste uit te testen, geven we één verpakking van dit topproduct weg.  Wat je hiervoor moet doen, lees je hieronder:

  • Indien dit nog niet gebeurd zou zijn: volg de Twitterpagina en/of Like de Facebookpagina van Male Avenue;
  • Retweet dit artikel op Twitter en/of share het via Facebook;
  • Laat ons via een comment weten waarom dit product iets voor jou zou kunnen zijn.

De wedstrijd loopt van 3 april 2013 tot 17 april 2013.  Wedstrijd is enkel toegankelijk voor personen met een adres binnen België.  De winnaar wordt persoonlijk door ons op de hoogte gebracht! Veel succes.