Win duotickets voor Point Break

PointBreak_ES_Moviestill2

Dit jaar kunnen we alvast rekenen op een aantal sterke kaskrakers in de bioscoop. Het goede weer is nog veraf dus het ideale moment om nog eens een film mee te pikken. Herinneren jullie nog de film Point Break uit 1991? Wel vanaf 03/02/2016 is er een herwerkte versie in de zalen beschikbaar. 

PointBreak---Poster-NL--LR

PointBreak_FP3

Wat heeft een team extreme sporters dat niets anders doet dan big-wave surfing, wingsuit flying, extreme snowboarding, freeclimbing en motorracen te maken met een serie gewelddadige overvallen? De jonge FBI-agent Johnny Utah (Luke Bracey) bijt zich vast in de zaak en besluit te infiltreren in de groep van de charismatische Bodhi (Edgar Ramirez).

PointBreak_FP2

Om het vertrouwen van de mannen én vrouw (Teresa Palmer) te winnen, moet hij meedoen aan hun extreem spectaculaire acties. Undercover, met zijn leven constant in gevaar, wil Utah bewijzen dat het team verantwoordelijk is voor de reeks bizar uitgevoerde misdaden.

Male Avenue zou zichzelf niet zijn, moesten we weer 5 duotickets kunnen regelen voor onze trouwe fans van het eerste uur.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Deel met zoveel mogelijk van je vrienden en volgers het bericht met bijbehorende tag: “Ik wil kans maken op een duoticket voor #PointBreak met de #winactie van @MaleAvenue
  • Like de Facebook pagina van Male Avenue
  • Extra winkans: nodig zoveel mogelijk mensen uit om de Facebook pagina van Male Avenue te liken
  • Enkel voor BE en dit tot 16/02
  • De winnaars worden via Facebook persoonlijk op de hoogte gebracht

Veel succes!