Eventing: HEMA PRESSDAY

IMG_8722

Vorige week zakten verschillende bloggers en mezelf af naar het hippe Amsterdam om de HEMA persdag bij te wonen. Dit begint stilaan een jaarlijkse traditie te worden die we zeker voor geen geld willen missen. Zeg nu zelf, een leuke trip met de bus waar je met zielsverwanten naar hartelust over bloggen, vloggen en al dat soort dingen kan praten, is gewoon de max.

IMG_8719

Hema had kosten noch moeite gespaard om ons een leuke dag te bezorgen. Alles was weer tot in de puntjes in orde van de presenatie tot het lekkere eten. Naast al die leuke dingen was het hoog tijd om aandacht te schenken aan al hun nieuwigheden die op jullie zullen afkomen.

IMG_8720

Ik zag alvast een aantal super leuke dingen waaronder een draadloze “treklamp”, coole interieurtips en een te gekke Instax-camera. Deze laatste is lekker oldskool en very hip.

Aan de hand van een EVENT-VLOG laat ik jullie kennismaken met wat we daar allemaal te zien kregen en waar mijn hartje sneller van gaat slaan.

IMG_8692

Ik wens jullie alvast veel kijkplezier en laat me zeker weten wat je ervan vond. Geef de video een duim omhoog als je hem leuk vindt en abonneer je zeker op mijn kanaal.