Skiny Cool Per4mance Underwear

Skiny_M_Cool_Per4mance_086352_

Ik ben misschien wat aan de vroege kant met dit nieuwtje, maar beter voorbereid dan te laat. Dat het bij momenten enorm warm kan zijn, moet ik jullie niet vertellen wanneer we in het volle oog van de zomer zitten. 

“Down there” moet natuurlijk ook blijven ademen en het hoofd koel houden. Skiny, één van mijn favo ondergoedmerken, is daarom op de markt gekomen met een nieuw soort ondergoed. Een verkoelende boxer voor heren en dankt het verkoelende effect aan het gebruik van een innovatief garen, Nilit Breeze.

Skiny_M_Cool_Per4mance_086352

Dit werd zowel in de microvezelstof van de short gebruikt als in de elastische middelband. Bovendien worden deze uiterst zachte en rekbare stoffen in eigen productie gemaakt. 

Als het zover is, ben ik de eerste in rij om te checken of dit ondergoed the trick zal doen.

Extra informatie: