Ioma Huidanalyse

IMG_8515-(1)

Jullie hebben een tijdje geleden al gezien dat ik een Ioma huidanalyse had laten uitvoeren bij Planet Parfum. Ik kreeg onlangs opnieuw een uitnodiging om deze eens opnieuw te doen om te zien of er al enig resultaat geboekt was. 

IMG_8513

IMG_8510-(1)

Er werd vastgesteld dat mijn huid intussen voldoende gehydrateerd blijft en de fijne lijntjes zichtbaar verminderen. In de mate dat ik deze al had natuurlijk. Na deze analyse ging naar huis met een aantal producten uit de bijbehorende Ioma lijn.

  • Mild toner foam: een zacht reinigingsschuim voor het gelaat. Heel handig om tegebruiken in de douche. Wat me meteen opviel is dat hij zoals alle andere Ioma producten geurvrij is. Alvast super voor de gevoelige huidjes. Want zeg nu zelf, wat nut heeft het als hij goed ruikt maar toch niets teweegbrengt?
  • Moisturizing toning lotion: een tonic die onzuiverheden zal elimineren. Ik maak sinds kort gebruik van een toner dus ik ben een newbie op dit vlak. Ik heb hem al getest en het valt me op dat hij een goede basis lijkt te vormen alvorens ik mijn dagelijkse vochtinbrenger wil aanbrengen. Ik weet het nog niet zeker, maar een sérum lijkt precies overbodig in dit geval. To be continued!

bjorn-close-up

  • Gentle exfoliating emuslion: exfoliëren heb ik moeten leren, maar tot groot jolijt heeft Ioma er eentje in zijn gamma. Een hydraterende exfoliator met een zachte, fijne korrel (dus ideaal voor de gevoelige huid) die de huid na afloop een beschermlaagje lijkt te geven. Ideaal want de meeste exfoliators gaan uitdrogen en dan haak ik meteen af. Ik kijk er al naar uit om hem verder te gaan gebruiken. 
  • Flash Youth EYE Contour Concentrate: Een lichte oogcrème met de structuur van een gel. Deze heb ik meteen onder de loep genomen omdat oogcrèmes wel weet te appreciëren. Ik merk op dat hij meteen indringt in de huid en een filmpje legt zodanig dat je ogen heel de dag een gehydrateerde en frisse blik krijgen. Je krijgt meteen frisser uitzicht.

IMG_8492

Zoals je kan zien, weet ik weer wat me te doen staat. Op dit ogenblok ben ik al het reiniginssschuim aan het gebruiken en na een tweetal weken kan ik jullie al meegeven dat het niet uitdroogt. Want schuim en ik, zijn geen match made in heave daar ze eerder een uitdrogend effect hebben.

Ga gerust een langs in een Planet Parfum waar ze deze analyse voor je kunnen uitvoeren. Je zal hier geen spijt van krijgen want je leert jezelf nog beter kennen. Door het deskundige advies en de op maat gemaakte cremes kan ik dit alleen maar toejuichen.

Extra info: