Cédrat L’Occitane

IMG_1984

Ik wil zomer… NU! Hoe ouder ik word, des te lastiger ik het krijg bij de duur van die ellenlange winter. Toch blijf ik volhouden en droom ik beetje bij beetje van die heerlijke zomer. Hopelijk zal het eentje worden zoals in die zoete dromen die we allemaal hebben van dit jaargetij.

Wat gaat er hand in hand met de zomer? Precies ja, een fantastische geur die de gedachte kan vasthouden en je intens doet wegrdomen naar een zwoele zomeravond.

Ik schreef al eerder over de geuren van L’Occitane en dit keer heb ik er weer een favorietje bij. Cédrat is een frisse doch sensuele geur waar de sprankelende frisheid van het fruit wordt gemengd met een houtachtige noot.

Geurnoten?

  • Top: Bergamot
  • Midden: nootmuskaat en gember
  • Basis: Kashmir hout

IMG_1987

IMG_1985

Een geur die zowel tijdens de dag als ’s avonds perfect tot zijn recht zal komen. Een zeer belangrijke eigenschap is de duur van de geur. Hij blijft lang genoeg hangen maar tegen de avond breng ik hem graag eens aan als heropfrissing.

IMG_1988

Door zijn neutrale en universele karakter kan elke man zich meteen meten met deze zwoele citrusgeur.

Info en beschikbaarheid: