Luxe bad en douche-gel, Chanel of course

IMG_2398

Dat ik weg van het fenomeen parfum is voor niemand geen vreemd weetje meer. Het is dan nog leuker als je deze geur kan verlengen door de basis een extra aanzet te geven.

IMG_2390

Van elk van je favoriete geurlijn bestaat er haast een hele toilet reeks. Jeweetwel: een haargel, scheerschuim, badschuim, douchegel en bodylotion. Hoog tijd dus om mij laatste toevoeging met jullie eventjes te delen.

Een tijdje geleden reviewde ik Allure van Chanel, white edition. Eén van mijn favoriete geuren die ook te verkijgen is in een bad en douchegel versie.

IMG_2397

Op mijn christmas wishlist stond deze kanjer te blinken tot iemand hem er uit koos om mij cadeau te geven. Ik was in de hemel wanneer ik zag dat dit een van mijn cadeautjes was.

Van zodra ik een beetje gel op mijn spons aanbreng komt de zalige Allure-geur vrij en heb ik een overvloedig schuim die de start vormt van een heel leuke avond uit!

Ideaal dus om een geur nog intenser te laten beleven en te verlengen. Eens mijn eau de toilette is aangebracht ben ik ready to go. Misschien moet ik de after shave balm ook maar eens gaan aanschaffen … Wat denken jullie?

Info en beschikbaarheid: