Gillette’s PROshield

GBLP06505315_Tomas_3Q_Rt_GF_PS_Base_Dwn_SI

Sinds mijn pubertijd en de eerste baardharen die daarmee gepaard gaan, was het voor mij snel duidelijk dat ik het nat scheren onder de arm zou nemen. Ik herinner me het nog alsof het gisteren was. Mijn eerste Gillette, yup, de Mach3

Gillette en ik, dat is iets unieks. Telkens ik eens wat nieuw probeer grijp ik automatisch terug naar hun uiterst degelijk materiaal. De beste scheertool die een man zich kan inbeelden. Geen gezever!

Jullie herinneren je vast mijn bezoek nog aan het R&D center in Reading vorig jaar. Wat een ervaring was me dat. Een betere blik achter de schermen en achtergrondinfo kon ik niet opdoen om hier nog meer van te houden. Nieuwigheden konden ze me toen nog niet meedelen maar hallelujah, het was definitely het wachten waard.

blade

Gillette’s PROshield is hun laatste toevoeging aan hun gamma en is ontwikkeld om de huid te beschermen tegen irritatie dankzij de nieuwe hydraterende strips, die zich voor én achter de mesjes bevinden, biedt deze nieuwe scheerkop een optimaal comfort tijdens iedere scheerbeurt.

Het scheermes glijdt  nog beter over de huid, met minder wrijving, minder bewegingen, minder onderbrekingen, minder roodheid, minder brandwondjes en minder jeuk tot gevolg.

streeeeepen

De bevochtigende strip bestaat uit een structuur die reageert als een spons en bevat polymeren die sterk hydraterend werken. De Polyethyleen Glycol wordt geactiveerd door water, waarna de polymeren opzwellen en zich tijdens het scheren verspreiden over de huid om deze te beschermen. De polymeren hebben verschillende groottes en komen tijdens de scheerbeurt geleidelijk vrij, om zo een beschermende laag te vormen tussen de huid en het scheermes.

Dit scheermesje in combinatie de flexball technologie is ronduit fenomenaal. I simply call it: The best, smooth en closest shave in ages.

Info en beschikbaarheid:

  • Scheermes Gillette Fusion ProShieldTM of ProShieldTM Chill: € 13,99
  • Vier scheerkoppen: € 24,99
  • Grootwarenhuizen