Pillow Proof Blow Dry Primer

IMG_2456

Experimenteren met mijn haar is ook een apart kantje dat ik dagelijks te verduren krijg. Toch zijn er de laatste tools die me het leven makkelijker maken. Althans, toch het stylen en verzorgen van mijn haar.

Sinds mijn laatste kappersbeurt is mijn haar weer een paar centimeters korter maar dat maakt het “onhandelbare” karakter er niet minder op. Jullie denken vast dat ik een meester ben in het overdrijven. Toch kan mijn coupe echt een leven gaan leiden. Zeker als we hier en daar geen handje gaan toesteken.

IMG_2458

Het pluizige, weerbaarstige en droge? Yup I have it all. Dit komt zelfs meer tot uiting als het op een bepaalde lengte geknipt is. En die bepaalde lengte heb ik op dit moment. Jullie kunnen alvast raden dat ik dit kapsel dus niet al te lang ga houden. Ook al zegt menig man/vrouw dat dit een schot in de roos is.

Maar ik ben eveneens blij om te melden, dat er een product bestaat om mijn haar perfect te primen en handelbaar te maken alvorens ik het ga stylen met mousse wax en whatever.

Redken heeft een nieuwe Pillow Proof Blow Dry primer met een extra voedend effect voor droog, dik en compact haar. Yay for me! Wat zijn de voordelen van deze primer? Ik zet ze op een rijtje:

  • Vermindert de droogtijd
  • Beschermt tegen temperaturen tot 230°C
  • Beschermt tegen breken
  • Versterkt het effect van de stylingproducten
  • Hydrateert en voedt

IMG_2459

Ik gebruik deze primer nu al een paar maanden en merk toch wel het verschil. Zelf had ik schrik omdat ik dacht dat een primer mijn haar zwaar en vettig zou maken, want dat doen de meeste crèmes die beweren je haar glad en shiny te maken.

Een handig dingetje aan deze flacon is de doseerpomp. Een keertje kort drukken en voila. Je veegt het simpelweg van de dop en brengt de primer aan op handdoekdroog haar. Snel even drogen en klaar is kees. Ik werk hierna nog af met een mousse voor extra fixatie en tot slot een wax om het in model te leggen.

Mijn moeder heeft hem ook al stiekem eens gebruikt en heeft zich meteen eentje aangeschaft. Just saying how good this one does the trick.

Info en beschikbaarheid:

  • 150ml/€22
  • Erkende Redken Salon