Embrace the preppy style: McGregor

McGregor_Campaign_02Stiekem dromen we allemaal toch al een beetje van de zomer. Vorige week hebben we zelfs toch al een beetje een voorsmaakje gehad. Toch was het nog niet echt de moeite om hiervoor in je korte broek voor de dag te komen, zeg maar.

McGregor_Campaign_17

McGregor_Campaign_03

Dat ik een voorliefde heb voor de “preppy” look konden jullie misschien al wel spotten op mijn instagram. McGregor, kennen jullie ongetwijfeld al, zet deze zomer weer de trend met deze look als basis.

McGregor_Campaign_10

McGregor_Campaign_24

McGregor_Campaign_07

Omdat ikzelf niet al te schreeuwerige dessins of prints leuk vind, kan ik mijn gading hiertussen al vinden. Wat me opvalt is dat er toch wel patroontjes gebruikt worden maar dit op subtiele wijze. Is het niet op de broeken, zie je het terugkomen op de hemden of t-shirts. Het geeft het geheel toch een aparte toets, zonder op te dringen.

McGregor_Campaign_20

McGregor_Campaign_22

McGregorDistinction_Campaign_03

Info en beschikbaarheid: