Persevent #LidlBeauty

lidlbeauty-31

Vorige week konden jullie zien dat ik het Lidl event heb bijgewoond in Vorst. Lidl stelde zijn nieuwste toevoegingen aan hun beauty gamma voor aan de hand van een presentatie verzorgd door Evy Gruyaert en Angélique Van de Winkel.

lidlbeauty-109

lidlbeauty-115

Dames konden de laatste nieuwe make-up ontdekken door visagistes die naar hartelust trends konden voorstellen met Lidl’s nieuwste glosjes, lipsticks en ga zo maar even door.

IMG_9286

Voor ons heren zijn er eveneens een aantal nieuwe toevoegingen aan het gamma waaronder een nieuw scheermes inclusief trimmer. Elke mesje is voorzien van een aloë vera-strip die zo je scheerbeurt comfortabeler en minder irriterend maakt.

Naast het scheren is het natuurlijk verzorgen geblazen en dit dankzij de twee nieuwe lichte dagcrèmes waarvan eentje met Q10.

lidlbeauty-170

IMG_9296

IMG_9287

Als kers op de taart konden we kennismaken met het eerste parfum voor mannen, Gibellini. Deze heerlijke mannengeur in het Lidl assortiment verrast met een gesofisticeerde combinatie zoete en kruidige toetsen. Het bijzonder intens palet verzekert een lang aanhoudende verleidelijke geur.

IMG_9272

Wie zij dat verzoring en beauty meteen duur hoeft te zijn heeft het mis want Lidl maakt deze tools voor iedereen toegankelijk.

lidlbeauty-50

Na afloop gingen we allemaal met een aantal tools naar huis waar ik over een aantal zeker eens mijn bevindingen zal geven.

Ik wil graag het persbureau, Lidl en beide presentatrices bedanken voor de invitatie en aangename kennismaking.