Rub those hands, Neutrogena

IMG_8526

Hancréme? Altijd bij de hand. In a way of speaking. Droge handen gaan hand in hand met het koude weer en in combinatie met het regelmatig wassen. 

Ikzelf heb tig aan handcrèmes liggen maar betrap mezelf op het teruggrijpen naar dezelfde exemplaren. Jeweetwel, degene die je handen voldoende hydrateren en dat ook weten te behouden voor een redeijke tijd.

Ik heb het me moeten verplichten want het aanbrengen van handcrème is niet altijd een sinécure. Doe je te snel voor een meeting bvb zit je daar met plakhanden. En geloof me dit wil je niet meemaken als je iemands hand gaat schudden voor de eerste maal.

 

IMG_8536

Daarom zijn cremes die snel intrekken zeer gegeerd bij yours truly. Alleen de meeste varianten die snel intrekken zijn, inderdaad, niet voedend genoeg.

Neutrogena’s hydratrerende concenctrate is de vreemde eend in de bijt en zorgt voor een intense hydratie en verlichting vanaf het eerste gebruik.

IMG_8538

Ik heb hem altijd bij me. Ofwel in de wagen, thuis of op het bureau. Je hebt er alvast weinig van nodig om je handen een boost te geven. Het enige nadeel is dat de geur niet zo intens is. Maar dat is louter een persoonlijke keuze.

Dit goedje is te verkrijgen bij de apotheek voor een zeer schappelijke prijs. 😉

Heb jij ook zo een aantal favoriete handcrèmes? Of kende je Neutrogena al? Laat het me gerust weten in de comment.