Light up Father’s Day with a Yankee Candle

Yankee Candles Father's Day

Vaderdag mag nog even ver weg lijken, ik wil jullie dit nieuwtje (lees: geschenktip) zeker niet onthouden.

Wie geregeld mijn blog bezoekt, weet dat ik een zwak heb voor de formidastische geurkaarsen van Yankee Candles. En al helemaal nu ze een special edition ter gelegenheid van vaderdag gaan uitbrengen.

Het is een goedbewaard geheim tot nu dat… mannen van geurkaarsen houden.  Het antwoord van Yankee Candles is ‘Man Candles’: een lijn geurkaarsen speciaal voor mannen. Het werken met geurcombinaties waaronder vers gemaaid gras, kruiden, musk en hout maken deze lijn speciaal voor ons gentlemen!

Wees eens originieel en geef een cadeau dat leuke herinneringen kan oproepen. De kaars ziet er klassevol uit en de tekening is aangepast aan de geur die ze bevat. Zet ze naast het TV bakje of op je bureau… Het leuke aan een Yankee Candle is dat ze in élk interieur past.

Yankee Candle Father's Day

Ok, genoeg gezeverd!  Laat ik je wat vertellen over de geuren van de ‘Man Candles’.

  • Man Town: ademt de sfeer van een ‘mancave’ uit. Een perfecte menegeling van diverse kruiden, hout en musk;
  • Riding Mower: beeld je eens in: hete zon, koel briesje en de intense geur van je vers gemaaide gras! (en een pintje achterna);
  • 2 x 4: de warme, onmiskenbare geur van vers geschaafd hout en zaagsel roept een gevoel op van vertrouwen en kwaliteit;
  • First Down: klaar voor de match? Deze combinatie van sinaasappel, patchouli, vetiver en leder is zo spannend als het bijwonen van een helse match!

Mijn favorieten? Riding Mower en 2×4 …

Wil je een dealer kennen in BE of NL? Gebruik dan volgende dealer locator

Shop je liever online? Dan zijn volgende sites wel wat voor jou