Unilever Care Day

IMG_0106

Twee weken geleden zakten journalisten en bloggers af naar Urban City in Antwerpen. Dit omwille van het jaarlijkse Unilever event waar we kennis konden maken met verschillende nieuwe innovaties van Zwitsal, Dove, Coral, Signal en Axe. Allemaal sterke merken die niet weg te denken zijn uit ons dagelijkse leven.

IMG_2553

IMG_2563

Een grote afwezige vorig jaar, was homecare: wasmiddel en wasverzachter. Tot mijn grote verbazing werd dit keer een uitzondering gemaakt en werden ons de nieuwste toevoegingen voorgesteld uit het Coral gamma.

IMG_2556

Voorafgegaan door een presentatie omtrent jezelf goed in je vel voelen werden alle nieuwigheden op ons losgelaten.

IMG_2555

IMG_2559

Een nieuwe tandpasta in het Signal White Now gamma, Axe met nieuwe body-sprays en varianten, Zwitsal & Frozen samenwerking voor de kleintjes en een nieuwe geur bij Dove Men Care. Genoeg testmateriaal om jullie binnenkort te voorzien van nieuwe posts.

Ik kijk er al naar uit!

B.