Hydraquench Intensive Serum Bi-Phase

IMG_2468

Serum-tijd everyone! Ik heb weer een nieuwtje door de testmolen laten gaan waar ik reuzeblij van word elke keer ik hem aanbracht. Heerlijk opstaan trouwens! 

Omdat niet alle serums dezelfde zijn, ben ik al een tijdje op zoek naar de iets meer voedende varianten. Ik had nog ergens een sample liggen van deze Hydraquench Intensive Serum. En het “smaakte” instant naar meer.

IMG_2470

Even schudden zodat de bi-phase zijn werking doet en je een tijdelijke homogene massa verkrijgt. De geur is redelijk neutraal en de textuur is ietwat met een oliebasis. Laat je door deze laatste zeker niet afschrikken want het is niet supervettig.

Hydraquench Intensive Serum trekt snel in in de huid maar ik zou hem wel niet aanraden bij mensen die te kampen hebben met zones die veel talg produceren of een vettige huid hebben.

IMG_2469

Misschien voor sommigen ietwat aan de prijzige kant maar als je weet dat je hier maar een kleine hoeveelheid van nodig hebt haal je er zeker je voordeel uit.

Ik ben alvast verkocht vanaf het eerste gebruik. Intensieve hydratatie? Laat maar komen.

Info en beschikbaarheid: