Pallarue

Palladium_Men_Lookbook_Pallarue_LC_00012

Dat ik een schoenenlover ben is allang geen geheim meer. Toch heb ik de laatste tijd de grootste moeite om wat te vinden naar mijn zin. 

Ofwel vind ik het te klassiek, dan weer té flashy. Het precies nooit wat ik echt wil. Het duurt dan een eeuw eer ik dus effectief met wat buitenkom. Maar soms, héél soms zijn er toch modellen die me kunnen bekoren. Kennen jullie de klassieke Palladium’s nog? Wel, ze zijn nooit weggeweest en komen nu met een uitbreiding van hun gamma met een spiksplinternieuw model naar mijn hart!

Palladium_Men_Lookbook_Pallarue_LC_00004

De zomer is dé ideale moment om je eigen, of een nieuwe stad te ontdekken. Heerlijk wandelen van de ene hotspot naar de andere terwijl je onderweg de urban culture van de metropool leert kennen.

Stevige én modieuze schoenen zijn de musthave voor urban exploring, en dit seizoen vind je ze bij Palladium, met de lancering van een nieuw canvasmodel: de Pallarue.

Palladium_Men_Lookbook_Pallarue_LC_00005

Ik sla alvast een paar in om zo casual fashionable de zomer in te wandelen. Wat vinden jullie van de Pallarue?

Info en beschikbaarheid: