Origins, let’s meet.

IMG_0284

Vorige week woensdag werd ik uitgenodigd bij Parfuma om het merk Origins te gaan ontdekken. Om het introductie zo interessant mogelijk te houden werden de nieuwigheden en hun 5 best verkopende producten op ons losgelaten.Je kan misschien denken dat ik onder een steen heb geleefd maar ik kende het merk alleen van mijn Instagram feed en van artikels bij een paar collega bloggers.

Hun key principes zijn natuurlijke producten die in balans zijn met de wetenschap. Ze hebben eveneens een lijn aangepast voor heren met bijhorende catchy namen zoals: Save The Males & Blade Runner.

Al hun producten bevatten een zacht en neutraal parfum dat eigenlijk heel de lijn voor de man te gebruiken is. De packaging is vrij neutraal en geeft exact weer wat er van de inhoud mag worden verwacht.

IMG_0324

De nieuwigheid die mij vooral aanspreekt is de GinZing-lijn. Ik kreeg namelijk de Energy Boosting Mist en Peel-off Mask mee naar huis. Voorlopig zijn beiden nog niet te verkrijgen in de winkel maar ik kan je alvast verklappen dat ze heerlijk ruiken.

Dit wordt zonder pardon binnenkort vervolgd.

Heb jij al kennis gemaakt met hun producten? Laat me zeker weten welk jouw favoriete Origins product is.