Horizon, Davidoff

IMG_2476

Soms is het eens nodig om je horizonten te verleggen en het met andere kijk te gaan aanschouwen. Moest je altijd hetzelfde stramien bewandelen zou het maar een saai boeltje worden. N’est pas?

Ik ben natuurlijk niet een topper in het verleggen van grenzen maar soms moeten de sherpe kantjes er wel eens worden afgelopen. Enfin, om tot de essentie van mijn post te komen, ik heb een nieuw geurtje dat niet meteen in mijn vaste parfum stash te denken is.

Normaal vind ik de geuren van Davidoff een beetje te overweldigend en aan de zware kant. Dit keer wisten ze me positef te verrassen door te werken met een combinatie van  luchtige topnoten van stimulerend grapefruit, rozemarijn en gember. In contrast bevatten het hart en de basis van de geur, het krachtige, natuurlijke vetiver en patchoelie.

IMG_2478

De packaging is van vormgeving ook wat speciaals. Sterk, direct en zonder kunstgrepen straalt de flacon een intens robuuste en krachtige mannelijkheid uit. Perfect in balans gebracht door serene rondingen in transparant glas om de warme amberkleur van de geur te onthullen.

IMG_2477

Het bevat namelijk een slim mechaniekje om te voorkomen dat de spray per ongeluk onderweg wordt ingedrukt.

Misschien een tof ideetje voor jezelf of voor je hippe papa? Het is binnekort tenlsotte vaderdag? 🙂

Extra informatie:

  • Eau de Toilette: 40 ml/€ 44,39 – 75 ml/€ 55,50 – 125 ml/€ 74,39
  • After Shave: 100 ml – € 37,35
  • Balm Shower Gel: 150 ml – € 13,28
  • Deodorant Stick: 70 gr – € 24,39
  • Bij de parfumerie