Just a lil’ “sorry” note

istock_000017867788large

Jullie heb het al gezien, de posts zijn minder frequent en daarom ben ik jullie een beetje uitleg verschuldigd. Ik ga jullie wel niet bestoken met duizenden excuses maar gewoon dat jullie weten dat ik niet van plan ben, om deze stek op te geven. Integendeel.

Momenteel ben ik bezig met het zoeken naar een nieuwe woonst in de omgeving van mijn thuisstreek, Leuven. Let’s call it: “Back to my roots”. Een hele nieuwe stap in mijn leven die minder gemakkelijk gaat dan ik dacht. De prijzen swingen voor hetgeen je krijgt echt de pan uit. Maar we blijven positief en gaan voor de volle 100%.

Ik speel eveneens met het idee het een beetje anders aan te pakken wat betreft de blog. Een makeover van mijn layout zeg maar. Inspiratie opdoen is de boodschap en dat is iets waar ik wel mijn tijd voor zal nemen. Ideeën zijn altijd welkom of course.

So, forgive me als mijn posts niet zo frequent zijn dan voordien maar er is zeker nieuwe content in de maak.

Still love you guys, I really do.

Kiss,

B.