Terugkomen uit een dipje…

Foto-blog

Na een deugddoende vakantie is het terug tijd om de goede vorm te vinden. Laat me zeggen dat het redelijk veel moeite kost om me terug op te peppen na de vakantie. Na talloze blessures had ik het wat gehad met lopen. Mezelf nog eens oppeppen en terugkomen na alle pijntjes. Ik besloot me nog een keer op te laden en alles uit de kast te halen om terug op niveau te komen.Voor de vakantie had ik een lactaattest gedaan en uit de evaluatie bleek dat ik te veel met mijn koppie liep en niet op vorm. Bleek dat ik mezelf dus constant overbelaste wat waarschijnlijk ook de grootste oorzaak was van mijn blessures. Dat en mezelf geen tijd geven om te genezen zorgden ervoor dat ik maar niet beter werd.

Mijn fysio stelde vervolgens een sportplan op waardoor mijn basisconditie beter zou worden.

Het is nu mijn eerste week. Het gaat redelijk goed. Alhoewel heel traag lopen op zeer lage hartslag moeilijker is dan je zou verwachten. Altijd heb ik de neiging om sneller te willen lopen. Mijn achillespees houdt het momenteel en dit is altijd mijn struikelblok geweest.

Met de volgende blog houd ik je op de hoogte van mijn vorderingen en of het schema zijn vruchten afwerpt.

Loop ze!

Kevin