Het einde is in zicht…

IMG_1240Waren me dit woelige maanden: relatiebreuk ,zoektocht naar een appartement, jezelf opnieuw vinden, noem maar op. Toch is het einde in zicht en kan ik eindelijk een paar zinnetjes voor jullie neerpennen.

Mijn appartement is bijna klaar, op een paar verflagen na natuurlijk. Maar dat zijn details. Mijn living pakte ik als eerste aan omdat die toch vanaf dag 1 dat je er in trekt zo goed als klaar moet zijn. Zie het als een must do voor jezelf.

Waar ik ook naar uitkijk is het terug starten van mijn blogreviews en events. Dit heeft een tijdje stilgelegen omwille van bovenstaande en werkgerelateerde redenen. Excuses, excuses but so true.

Echt genoten van de zomer heb ik niet maar zie het zo, het zal de moeite waard zijn voor hetgeen er komen gaat. Happy thoughts… 🙂

IMG_1284

In afwachting van dit alles groet ik jullie en bereid ik me stilletjes aan voor op mijn eerstvolgende posts.

Cheers,

B.