Gegarandeerd een lekkere en gezonde herfst…

greenpan_jm-848

Alles begint op zijn plooi te vallen en ik ben intussen het Leuvense weer helemaal aan het herontdekken. Zoveel speciaals dat men hier te bieden heeft. Haast te veel om op te noemen. Één van de personen waar ik bijvoorbeeld reuzetrots op ben is “onze” kok-ambassadeur Jeroen “Jerre” Meus. 

De populaire chef pakte onlangs uit met zijn eigen potten- en pannencollectie: geen standaard kook-gerei maar stuk voor stuk stijlvolle items die topkwaliteit combineren met gezond verstand. Dankzij de themlon keramische antikleefaag, bijvoorbeeld, zullen de pannen nooit afpellen of afbladderen en komen er geen schadelijke stoffen vrij, ook niet als je je pan per ongeluk te warm laat worden.

eb_1365105d

Handig en gezond gerief dus – of om het met de woorden van Meus zelf te zeggen:

“Het is niet alleen belangrijk wát je in de pan gooit, maar ook in welke pan je het gooit. Gezond eten begint bij het juiste materiaal. Voor mijn collectie heb ik dan ook expliciet gekozen voor de keramische antikleefaag van GreenPanTMNiet alleen handig om mee te werken en mooi om naar te kijken, maar ook beter voor de gezondheid. Met minder neem ik geen genoegen.”

Zelf ben ik al eventjes in het bezit van de antikleefpan in roestvrij staal. Dé ultieme pan voor gegarandeerde en uitzonderlijke bakresultaten en ideaal voor het stoven van groenten en het bakken van aardappelen en eieren. Ik kijk er alvast naar uit om de rest van dit gamma te ontdekken. Noem mezelf maar een reuzefan die zulke straffe en degelijke tools meer dan ooit weet te appreciëren. Want het zijn stuk voor stuk kwaliteitspannen.

opsite_06

Wil jij zelf ook graag eentje bezitten? Ga dan als de bliksem langs bij je dichtsbijzijnde Blokker filiaal om er eentje te scoren. Verkrijgbaar in Ø 18, 20, 24 en 28 en 30 cm (prijzen variëren naargelang de grootte). You won’t regret!

De dagen worden stilaan korter en het najaar staat volop voor de deur dus get in that kitchen en show ‘em how it’s done met een Jerre Meus pan in de hand!