Strijken is kinderspel!

thumb_img_1948_1024

Dat al die uitvinders nog niets hebben ontdekt waardoor je was automatisch gestreken en gevouwen is blijft me een raadsel. Zeker anno 2016. Toch zijn er van die fantastische tools die het leven meer dan draaglijk maken. 

Jullie kennen vast het elektromerk Calor wel. Ikzelf heb nooit anders geweten, zeker als het op strijken aan komt. Met de paplepel “ingegoten” zeg maar. Niet dat ik een volgzaam typetje ben maar je kan het vergelijken met een Miele toestel. Eveneens toestellen die langer dan een paar jaartjes meegaan.

De Calor Pro Express X-pert + is een echt pareltje. Na een maandje testen en veel strijkbeurten laten kan ik zeggen dat ik volledig ingepakt ben door dit staaltje technologie. Dankzij  5 automatische programma’s garandeert dit stoomstrijkijzer de perfecte combinatie van temperatuur en stoom, aangepast aan elke stof.ca-steam_generator-pro_express-total-auto_control-gv8975co-tab-d22

De antikalkverzamelaar, een Calor exclusiviteit, is het ultieme wapen tegen kalk en zorgt voor efficiëntere prestaties en een langere levensduur van uw stoomcentrale.

gv8975co-anticalc-m22

Bovendien is het de eerste stoomcentrale met een microdruppelspray voor het bevochtigen van het wasgoed. Ideaal om komaf te maken met de meest hardnekkige plooien.

Deze Calor Pro Express X-pert + is voor mij dé Rolls Royce onder de strijkijzers. Zijn investering is ie meer dan ooit waard.

Jullie al ervaring met Calor? Laat het me zeker weten in de comments.

Info en beschikbaarheid: