Mont Blanc: Legend Spirit

8baf87c8-a17b-42ef-894c-aede6ff2a1d9

Vandaag toont Montblanc een gloednieuw facet van zijn persoonlijkheid, gevat in een moment van sereniteit en totale vrijheid: een nieuwe en onstuimige interpretatie van mannelijkheid, Montblanc Legend Spirit.

Meester-parfumeurs Nathalie Lorson en Olivier Cresp lieten zich inspireren door alle vormen en nuances van wit ‑ van sneeuw tot marmer ‑ en vonden zo de perfecte compositie om een fris, viriel en intens parfum te creëren dat even adembenemend is als een schitterend landschap.

07c5ed75-7be4-4f31-a2ec-38d19efec3ca

In de sprankelende aanzet komen meteen roze peper, bittere grapefruit en pittig transparante bergamot vrij. Het aromatische hart klopt dankzij de intensiteit van lavendel, kardemom en een verkwikkend aquatisch akkoord. Witte houtsoorten – sandelhout, cederhout en kasjmierhout – vervloeien sensueel met eikenmos, het geurakkoord van Montblanc Legend. Samen tekenen ze voor een omhullende en authentieke grondnoot, getemperd door een cocktail van witte muskussoorten.

Een hele frisse en draagbare geur die lang blijft en de ganse dag door blijft veranderen. Door de intense frisheid heb je het gevoel dat je continu de zee in je nabije omgeving hebt. Ga hem zeker eens snuiven, you won’t regret it.

Prijzen en beschikbaarheid:

  • 100ml – €75,00
  • 50ml – €55,00
  • 30ml – €39,00
  • Bij de luxe parfumerie