Wanneer je er bijna weer bovenop bent…

omarouwbw

Net wanneer ik dacht dat mijn helse zomer voorbij was heeft mijn lieve oma, mijn make, ons op 8 oktober 2016 verlaten. Dit is voor mij een donderslag bij heldere hemel. Haar verlies zal van mij enorm veel tijd vragen om te verwerken.

Blijven treuren wil ik niet, maar ik moet mezelf toelaten om eens een dagje “off’ te zijn. Vorige week was dan ook voor mij een rollercoaster van emoties.

Mijn oma is voor mij mijn alles. Altijd al geweest. Een vrouw met een onverwoestbare drang om te slagen in het leven voor haarzelf, haar gezin en familie.

Omdat ik dit graag een privé aangelegenheid wil houden, wil ik hier verder niet over uitweiden uit respect voor mezelf, mijn familie en vooral voor haar. Ze stond niet graag in de schijnwerpers alhoewel ze dit meermaals verdiende door hetgeen ze heeft kunnen bereiken in haar leven.

Ik wil graag iedereen bedanken voor de vele woorden van steun de afgelopen dagen en het begrip van de persbureaus, merken en al hetgene ik vergeet.

Oma, het ga je goed.

Je kleinzoon,

B.