Zara Home nu ook in Brussel

zhb-02

Twee weken geleden was het eindelijk zo ver. Dé opening van één van favo decoratiewinkels. Eindelijk nam Zara Home zijn intrek in het bruisende Brussel ter hoogte van Louizalaan. Als Europa’s tweede grootste filiaal kan dit wel tellen en zijn we heus wel fier op dit pareltje.

De nieuwe winkel bedraagt meer dan 1.000 vierkante meter op twee verdiepingen en zal alle collecties van het merk omvatten, Zara Home Kids inbegrepen. De winkel stelt een innovatief ontwerp voor, trouw aan het huidige imago van Zara Home wereldwijd.

zhb-04 zhb-03

Het architectenteam van de Groep heeft een witte gevel met een gouden Zara Home logo ontworpen, met respect voor de architectuur van het gebouw. Het interieur van de winkel zal een avant-garde en elegant concept vertonen, die in harmonie is met de eenvoud en met respect voor de natuur die terug 2 te vinden is in de gebruikte materialen binnenin de winkel. Het gebruik van neutrale kleuren, kastanjehout en marmeren vloeren met een antiek nacre-effect zijn enkele van de Zara Home winkelkenmerken.

Net als met alle Zara Home winkels over de hele wereld, zal de nieuwe winkel in Brussel, elk jaar twee collecties presenteren die het ontwerpteam inspireren om elk seizoen trendy ideeën voor te stellen. Twee maal per week zal de winkel opgefrist worden met de levering van nieuwe items.

Ik was alvast weg van de nieuwe Scandinavisch getinte lijn.

img_2289

Breng deze Zara Home asap een bezoekje, zeker als je houdt van white crispy things! Voor de snelle bezoekers kan je nog tot 21/10 een grote geurkaars op de kop tikken voor 13 euro ipv 20. Mijn favorietje? Gardenia en White Jasmine.

zhb-06

Bracht jij Zara Home al een bezoekje? Laat het me weten in de comments.

Info en beschikbaarheid:

  • Louizalaan 10, 1000 Brussel
  • Website