You had me at Merlot …

img_1980

Wie had ooit gedacht dat ik een wijnproevers-avondje zou bijwonen? Vroeger dronk ik regelmatig eens een glaasje. Iets wat mijn toenmalige schoonzus kan bewijzen. Alleen een aantal jaren later kan ik er niet zo goed meer tegen want toen kwam migraine plots om de hoek loeren. Maar af en toe, heel af en toe, permitteer ik me wel eens een glaasje.

Wanneer ik de uitnodiging van LIDL zag binnenkomen heb ik dan ook geen seconde gewtijfeld. LIDL is zoveel meer dan een simpele budgetwinkel. Ze hebben, tot zelfs mijn grote verbazing, sterke wijnen.

img_1999

Onlangs breidde LIDL haar webshop verder uit met méér dan 700 wijnen. Je kan terecht op hun webshop voor een brede waaier aan wijnen uit Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Chili, Zuid-Afrika, Amerika, Australië en Duitsland. De prijzen variëren tussen 1,99 en 99,99 euro. Kortom, voor ieder wat wils!

“Omdat de klant centraal staat en die steeds meer online winkelt, is het een absolute must om als retailer online aanwezig te zijn”, vertelt Charlotte Van Praet, Project Manager E-commerce bij Lidl.

img_1998

Deze avond was een, al zeg ik het zelf, culinair hoogstandje naast de lekkere wijn die ik er leerde ontdekken. Ikzelf ben een witte wijn drinker en mijn keuze viel meteen op volgende kanjer: Vega del Pas, Verdejo Rueda 2014. Een frisse, niet droge wijn die vooral lekker smaakt bij visbereidingen maar voor mij ook perfect kan tussendoor (0,75cl/€9,99).

img_2004

img_1992

Ik weet alvast waar ik weer terecht kan voor een lekker flesje als het weer zover is.

Info en beschikbaarheid: