De schoonheid van geur

img_3029

De kracht van parfum is onmiskenbaar. Het roept herinneringen op en voedt emoties. Het kan het humeur opkrikken, stress verlichten en de zintuigen prikkelen met nieuwe energie. Beter dan dit kan ik hetzelf niet verwoorden.

Rituals lanceert een nieuw, exclusief Eau de Parfum, enkel beschikbaar in de winter. Limited edition big time! Een reden te meer om mijn nieuwsgierigheid meer dan ooit te belonen en dit goedje eens te onderwerpen aan mijn eigen neus. 🙂

Maharaja d’Or voor hem is een aromatisch eerbetoon aan de oude maharadja’s, gouden paleizen en typisch Indische kruiden. Verdrink in een luxueuze geur met de verslavende combinatie van kruidig, groen kardemon, frisse den en een kostbare basisnoot van patchoeli.

img_3028

Zoals je kan lezen is dit een redelijk frisse geur. Volledig mijn ding dus. Omdat het een wintergeur is heeft hij toch een ietwat (niet veel) zwaardere ondertoon maar die is te verwaarlozen.

They also have one for the ladies (niet op de foto). Voyage en Inde: poederige zachtheid en de fluweelzachte elegantie van absolue van jasmijn en patchoeli en vind soelaas bij de warme, vrouwelijke en sensuele akkoorden van luxueuze amber.

img_3024

Voeg de Mahara d’Or zeker al toe een de opkomende lijstjes die we allemaal zo graag maken naar het einde van het jaar. Wat trouwens niet zo lang meer is trouwens! #HappyGiftGiving #IkWilSneeuw

Info en beschikbaarheid: