Double scrub fun, Caudalie

img_3055

Seems like ages dat ik nog wat schreef over een scrub. Eigenlijk kan ik niet zonder maar moet ik met grif toegeven dat het toch al weer even geleden dat ik mijn huid heb zitten “verwennen”. Wat maakte ik een vreugdesprongetje als dit nieuwtje in de bus viel. #VisualImageNotNeeded?

Caudalie laat deze keer de keuze aan ons door twee scrubs te lanceren die elke aan bepaald type huid voldoen, een zachte of grondige exfoliëring. Met 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong reinigen deze twee scrubs voor het gelaat de huid, helpen de huid om zich te ontdoen van dode huidcellen die de teint dof maken en, vooral, bereiden de opperhuid voor op verzorgingen.

img_3054

De zachte scrubcrème is de favoriete crème van de gevoelige huid. Deze crème verwijdert voorzichtig onzuiverheden en dode huidcellen voor een gladde en stralende huid. De formule met een romige textuur op basis van druivenolie en acaciahoning reinigt zacht de huid en geeft een comfortabel gevoel. De rustgevende geur verspreidt frisse toetsen van citroen en lavendel

img_3050

Toch zou je denken dat yours truly, gezegend met een gevoelige huid, zou kiezen voor een zachte scrub? Wel, misschien is mijn huid niet zo gevoelig of heb ik gewoon graag het gevoel een kleine microkorrel te voelen zoals bij de diep reinigende exfoliërende crème. Deze is geschikt voor alle huidtypes en vooral voor de gemengde tot vette huid. Deze crème zuivert en verfijnt de huidkorrel zonder de huid uit te drogen. De huid is zuiver, glad en stralend. De exfoliërende microkorrels reinigen de huid grondig en zuiveren de poriën. De huid blijft soepel en gehydrateerd. De zuiverende textuur, met toetsen van pompelmoes en munt, geeft een fris gevoel voor een echt moment van welbehagen.

img_3047

De exfoliërende crème ligt reeds in mijn bakje in de douche. Ik gebruik hem zo “een dag wel en een dag niet”. Anders zal het bij dagelijks gebruik een niet zo fijn effectje geven. Dus remember: exfoliëren is de boodschap en met Caudalie, kom je er meer dan ooit!

Scrub jij? Hoe regelmatig? Laat het me weten in de comments!

Info en beschikbaarheid:

  • 75ml/22€.

  • de apotheek, para-apotheek en in de Caudalie boutiques of online.