Take care of those lips with Phyto-Lip Twist

img_3159

Dat mijn lippen het in de winter, door de koude, hevig te verduren krijgen is een understatement. Geen lippenbalsem = geen toonbare en aangename lippen bij yours truly. Lippenbalsems, -boters en andere aanverwaten zijn er in alle geuren en uitvoeringen. Daarom is het des te moeilijk die ene goede te vinden die voldoet aan mijn strenge eisen.

Goed hydrateren (dus niet elke 5 minuten dienen aan te brengen), geur/smaakloos zijn en geen té vette laag achterlaten. Dit alles bracht me onlangs bij Phyto-Lip Twist van Sisley. Heel makkelijk in de hand en preciezer qua aanbreng dan een gewone lippenbalsem. Want we willen natuurlijk plakboeltje en een naturel look.

img_3161

Deze heerlijke, omhullende balsem – ‘Balm’ genaamd -ligt als een luchtige en transparante film over de lippen. De gladde en smeltzachte balsem maakt de lippen zacht en soepel.

Defbevat ook Fytosqualaan, dat het behoud van de soepele en veerkrachtige huid bevordert om de lippen te beschermen; met extract van Commiphora hars; de formule zorgt voor een totaal comfortabel gevoel. Bij regelmatig gebruik worden de lippen mooier, zachter en soepeler. Een matterend resultaat met fluweelzachte finish, dankzij een complex van glanzende esters en luchtige oliën, gecombineerd met wassoorten, die een film over de huid leggen.

img_3163

img_3164

Zoals je kan lezen echt wat naar mijn hand. Misschien is de uitvoering niet echt enorm manvriendelijk (zebramotiefje), toch doet deze meer dan the usual trick. #SisleyLove

Eén boodschap dus, verzorg je lippen voldoende in de winterperiode. Je zal me nadien bedanken. 🙂

Info en beschikbaarheid: