Heerlijk ontwaken met Le Petit Marseillais

img_3188

De douchegels van Le Petit Marseillais ‘Mandarijn en Limoen‘ en ‘Witte perzik en Nectarine‘ zijn de laatste nieuwe addities in het gamma. Toch verbazen ze met telkens weer het hun uitstekende combinaties. Stiekem wegdromen is meer dan ooit toegestaan tijdens het ontdekking van deze pareltjes.

Neem je graag een fruitige, pittige douche met Mandarijn en Limoen, of heb je het liever zacht en zoet met Witte perzik en Nectarine? De douchegels vullen de badkamer met het onweerstaanbare parfum van met de hand geplukte Mediterraanse mandarijnen en biolimoenen uit Corsica. Of met de heerlijke geur van zomerse witte perziken geoogst onder de zuiderse zon.img_3192

Mijn keuze gaat vooral uit naar de combo van Mandarijn en Limoen. Kortom, hij is lekker fris en fruitig dus zalig ontwaken onder de warme douchestralen. Als je een goed humeur wil ’s morgens, helpt deze douchegel je alvast op de goede weg.

Beide douchegels hebben een plantaardige reinigende basis en een neutrale pH die dermatologisch getest zijn. Hun extra zachte formule heeft een hydraterende en verkwikkende werking. Wat een droom is voor de gevoelige huidjes. Mijn huid blijft soepel en niet trekkerig en de geur houdt lekker aan.

Het is altijd een feest wanneer er een nieuwe douche -of badgel van Le Petit Marseillais zijn weg vind naar Male Avenue HQ. Zo puur, fris en aangenaam dat het haast ondenkbaar hoe ze zo iets in een flesje kunnen krijgen.

Info en beschikbaarheid:

  • 400 ml/€ 4,29
  • Exclusief verkrijgbaar bij Colruyt