Philosophy geeft je “avondroutine” een nieuwe dimensie

img_3105

Kennen jullie mijn laatste nieuwe addiciton al? Tot voor kort was ik een ramp wat betreft het gebruiken van nachtmaskers of crèmes. Ik vond het vooral veel gedoe om nog aan je avondroutine toe te voegen. Toch moeten we onszelf verplichten van elke avond een “me momentje” in te richten en even tot rust te komen. De ideale moment dus om je gezicht te reinigen en een masker aan te brengen.

Als trouwe Philosophy-fan presenteer ik jullie het “Ultimate Miracle Worker Instant Rejuvenation Pearl Mask“. Probeer dit eens tien keer na mekaar te zeggen zonder te stotteren, een aardig mondje vol als je het mij vraagt.

Het is een direct-effect serum-in-parels masker dat je als nachtmasker gebruikt om gedurende de nacht het verjongende vernieuwingsproces te stimuleren of dat je op elk moment aanbrengt wanneer je huid zichtbaar een oppepper nodig heeft. Het masker heeft een uniek, nog nooit eerder gezien afgiftesysteem dat zowel direct als op lange termijn een anti-aging werking heeft.

img_3113

img_3109

img_3110

Een masker met een gepatenteerd parelafgiftesysteem waarin pure, actieve ingrediënten (hyaluronzuur en abrikozenpitolie) ingekapseld zitten die direct aan de huid worden afgegeven en tot de eerste applicatie ‘vers’ blijven.

De gel-crème die de parels omhullen bevat enerzijds een collageen opbouwende peptide om de aanmaak  van collageen en elastine te stimuleren en anderzijds een groene erwtenextract dat helpt bij de bescherming tegen de afbraak van eiwitverbindingen van collageen en elastine.

philosophy-ultimate-miracle-worker-pearl-mask-be-nl-sl-3

Je dient het masker tot 3 maal per week aan te brengen in plaats je nachtcrème en je zal  na afloop een direct gehydrateerde, zijdezachte en stralendere huid ervaren die helemaal herleeft.

Voor een avondroutine moet je gewoon tijd maken. Gezicht reingen, het serum in het zakje aandeppen en voldoende slapen. Ik zet dit masker alvast mijn bovenste plank zodat ik hier af en toe eens van kan genieten.

Info en beschikbaarheid:

  • 15 ml + 12 zakjes + lepeltje / Є 84,39
  • Ici Paris Xl filiaal of online