Sisleÿa – Le Teint

img_3150

Wat ben ik blij dat ik eindelijk al dat leuks op jullie kan loslaten en volop kan posten want ik heb weer een leuke ontdekking erbij. Yours truly, gezegend met rode neus en dito wangen en kin, moet dagelijks camoufleren. Misschien niet altijd de meest “manvriendelijke” manier maar toch zijn er dan van die producten die het leven makkelijker maken.

Sisleÿa van Sisley is één van de anti-aging meesterproducten die ik tot nu toe heb leren kennen. Vanaf nu heb je ook een fond de teint waaraan ze het anti-aging aspect aan hebben toegevoegd waardoor de huid een meer stralende, gladde en vollere uitstraling krijgt.

img_3151

Le Teint is verkrijgbaar in 8, lichtroze (R) of beige (B), tinten. Ikzelf gebruik de “Beige Ivory“. Misschien een iets lichter kleurtje maar seems to do the trick for me. Je hebt er echt niet veel van nodig en hij geeft je meteen een medium dekking.

img_3152

img_3156

Ikzelf durf gerust toe te geven dat ik de natuur eens een handje help. Want zeg nu zelf, je ziet er ook niet alleen beter uit maar je voelt daardoor ook beter én zelfverzekerd. Natuurlijk doe ik het als man, om de juiste reden en dat is camoufleren. Niet accentueren.

Kortom, Le Teint van Sisley is voor mij een perfecte natuurlijk ogende oplossing die je niet dat poreselein-effect zal geven. Als je het niet weet, valt het niet op. Hij houdt de ganse dag, ruikt praktisch niet en smeert makkelijk uit. Ikzelf doe dit nog steeds met de handen maar voor de “fans” zijn er natuurlijk tig aan andere manieren (bij interesse? comments).

Alvast bedankt voor jullie openmind! 😉 #LotsOfLoveGoingYourWay

Info en beschikbaarheid:

  • 30ml/€121
  • Ici Paris Xl of  Sisley online