L’eau Intense – Carven

img_3365
Soms kom je zo van die dingen tegen waar je weliswaar instant verliefd op kan worden. Ok, je zal me misschien denken: “Weeral de zoveelste ontdekking.” Maar niets is minder waar. Ik was meteen tot over men oren, holderdebolder of “hoe zeg je dat ook nu weer?”, gevallen voor de laatste geur van modehuis Carven.

Als er vanaf nu een signature geur is voor mezelf is deze zeker één van de toppers. Het geurpalet ontstaat uit het contrast tussen de frisheid van berijmde zestetoetsen en de intensiteit van kruiden en hout.

L’eau Intense valt eerst op door de ijzige frisheid van munt, citroen uit Italië en pompelmoes. Vervolgens wordt de geur progressief steviger met toetsen van berkenblad en lavandin voor hij zijn kracht en intensiteit put uit de toetsen van gember, kardemom, ceder en amberachtig hout.

img_3367

img_3360

Kortom een superfrisse geur die heel lichte mysterie met zich meebrengt. En dan die flacon! Heel simpel maar zo statisch, hij kan evengoed dienen als een sier-element.

Ik kan hier alvast uren over doorgaan maar het beste is dat jullie hem zo snel mogelijk zelf even gaan besnuffelen in je dichtsbijzijnde parfumerie.

Hop, je moest al weg zijn! Oh ja, en voor ik het vergeet: als je er dan toch bent, sla dan de deo en douchegel in. Lekker lang genieten.

Info en beschikbaarheid:

  • 100ml/€79
  • 50ml/€59
  • 30ml/€39
  • Planet Parfum of online