Rebalancing Refreshing Mist van L’Occitane

img_3452

Wie houdt er niet van een heerlijk ruikende slaapkamer, badkamer of watdanook. Geuren in je huis geven je een gevoel van energie, geluk en vooral tot rust komen. 

Je hebt zoveel varianten om je kamers lekker geurend te houden gaande van geurstokken tot luchtverfrissers. De ene al wat beter en esthertischer verantwoord dan de andere antuurlijk.

Ikzelf hou het graag simpel en hou van zachte toch frisse energetische geuren. Deze laatste Refreshing Mist uit de Rebalancing Collectie van L’Occitane deed me meteen dagdromen bij de eerste keer “snuiven”.

img_3453

“De geur is zo fris dat het doet denken aan schone lakens die door de lavendelpluksters in zuidelijk Frankrijk in de zon zijn gedroogd. De Refreshing Mist vangt de lucht en het zonlicht van de Provence in een fles. Het is verrijkt met essentiële olie van jeneverbes en eucalyptus en neutraliseert vervelende geurtjes met een wolk van frisheid.”

Ik gebruik hem in de slaapkamer en de flacon heeft een vaste plaats op het nachtkastje. Hij ziet er zo apothekeractig uit wat maakt dat hij perfect in je interieur past. Je hebt er eveneens niet veel van nodig. Twee tot drie keer sprayen houdt je kamer een ganse dag in pure frisheid.

Let wel het is een subtiel parfum dat niet overmeestert, zo heb ik ze graag. Om er nog intenser van te kunnen geniet heb je eveneens nog de pillowspray die dient als perfecte aanvulling op deze mist.

Info en beschikbaarheid:

  • 500ml/€27,50
  • Bij L’Occitane of online