One classy laptopbag, please

img_3441

De kerstlijstjes dikken alvast maar aan en ik droom intussen verder van wat ik allemaal aan mijn gigantische wishlist zal toevoegen. Wat is me dit toch een heerlijke periode? Als je het mijn vraagt, de beste van het jaar. 

Ik ben iemand die altijd graag een cadeau geeft waar iemand effectief naar verlangt en tevens functioneel is. Natuurlijk is dit laatste een vrij relatief begrip. Zelf ben ik al een aantal maanden in alle discretie een nieuwe laptoptas aan het zoeken.

Omdat mijn vorige laptoptas, een standaarduitvoering, snel begon uit te rafelen, besloot ik om het eens over een andere boeg te gooien. Zoekcriteria? Kwaliteit, stevig én functioneel.

img_3442

img_3448

img_3450

Ik zag deze laptoptas van Micmacbags alvast als een uitvlucht om mezelf alvast te voorzien van een pre-kerstcadeautje. Geweldig toch? Het is reuze als je deze als cadeau krijgt omdat het niet een simpele tas is zonder een verhaal.

Een tas met een stoere maar toch klassevolle uitstraling. De kleur cognac heb ik gekozen omdat ik hier ten eerste een serieus zwak voor heb en het een kleur is die vrijwel bij alles gaat.

img_3446

img_3444

Er zijn verschillende compartimenen voorzien zoals een gleuf voor je laptop, documenten, je portefeulle en een pen. Vooraan heb je een klein vak met rits waar je je sleutels en dergelijke spullen, die je snel nodig hebt, kan opbergen.

img_3439

Wat zijn jouw favorieten op je christmas wishlist? Laat het me zeker weten in de comments. Ik heb alvast een paar kanshebbers gezien die ik heel snel met jullie zal delen.

Info en beschikbaarheid: