Redecorate

impressive-photos-of-on-model-2017-living-room-2016Een nieuw jaar, a fresh start, zeg je? Wel, dat is nu net hetgene dat in me opkomt de laatste weken. Zeker als het aankomt op mijn persoonlijke leefsfeer. Ik hou niet meer van dat landelijke gedoe en te veel tierlantijntjes… Zie het maar een beetje strakker vanaf nu.

Dit klink misschien wat overdreven maar na het afbreken van mijn kerstboom (shame on me) borrelde de idee om wat te doen met deze lege plaats. Tot het moment dat ik kastjes enzovoorts, aan het verschuiven was. Alleen, raak ik voorlopig geen meter verder. Een interieur is iets dat nooit echt af is natuurlijk, maar hier neem ik gerust mijn tijd voor. Zo hoort het ook.

Apartment-in-Stockholm-01

Momenteel richt ik me wat tot pinterest-moodboards en de mensen die er effectief iets van kennen. Zonder de “big spender” uit te hangen ben ik benieuwd hoe dit zal uitdraaien. Ik heb geen idee wat ik exact wil en wat binnen de mogelijkheden ligt.

Alles buitengooien zal natuurlijk niet meteen gebeuren maar een sterke frisse wind mag gerust eens passeren.

Klinkt dit interessant? Dan neem ik jullie af en toe eens mee op mijn zoektocht naar leuke items die voor mij dat tikkeltje meer geven in bepaalde ruimtes.

gray-wingback-chair

Tot dan groet ik jullie,

Oh ja and one more thing: It’s good to be back.

xoxo

Bobo 😉