Otentic Carroussel

IMG_3425

Verlief zijn op lucht? Het kan. Op meerdere luchtjes tegelijk zelfs. Ik ben superfan van parfums en het telkens ontdekken van nieuwe geuren. Waarom het me zo passioneert? Elke geur draagt een herinnering mee en brengt een bepaald gevoel teweeg dat je op geen andere manier kan opwekken.

Denk maar gerust dat ik een schroefje of twee los heb zitten maar het is gemeend wat ik hier allemaal zit te verkondigen.

Ik moest geen seconde twijfelen toen ik werd uitgenodigd voor een exclusieve degustatie-avond bij Otentic te Antwerpen. Want daar, daar hebben ze tig aan juweeltjes van geuren. Om je een parfum op een bepaalde manier te laten ervaren creëerden ze Carroussel. Je kiest uit volgende geurlijnen: Fyori, Sedux, Elegantia, Sensuali, Lemonia, Grasslands, Aguamondo en Arborath. In totaal dus 64 geuren om uit te kiezen. Klinkt een hele boel hé?

IMG_3426

IMG_3430

Ikzelf koos voor Aquamundo 3, Grasslands 3, Arborath 3, Lemonia 6 & Sedux 4. Mijn topfavorieten?  Op nummer 1 definitely Aquamundo 3 (ligt een beetje in lijn met Fierce van Abercrombie & Fitch) gevolgd door Sedux 4.

De carrousel is heel stijlvol en past in de slaapkamer of de badkamer als eyecatcher. Door zijn strakke en elegante design trekt hij meteen alle aandacht. De flacons zijn handig om mee te nemen in de wagen.

IMG_3428

Ik vind dit alvast de ideale manier om voor jezelf of met hulp van de parfumexperts jouw signature scent uit te kiezen.

Ga zeker eens langs bij Otentic, je zal er geen spijt van krijgen.

Info en beschikbaarheid:

  • €79
  • Otentic, Volkstraat 43, Antwerpen