Handjes in de lucht …

IMG_3536

Dankzij het koude weer van de voorbije maanden krijgen onze handjes het hard te verduren. De winter laat meer dan zijn sporen na onder de vorm van eventuele kloofjes en droge plekken. Thank God, zijn er merken die daar als geen ander perfect op inspelen.

Rituals introdiceerde reeds zijn handverzorgingslijn “The Ritual of Ayurveda“. De producten van dit ritueel bevatten eeuwenoude Ayurvedische ingrediënten zoals honing uit de Himalaya en Indiase roos, voor een ontspannend effect op lichaam en ziel.

De luxueuze handbalsem is speciaal ontwikkeld om droge handen te kalmeren en te verzachten. Hij bevat sheaboter en panthenol – vochtinbrengende vitamineB5. Probeer de balsem ‘s nachts te gebruiken, wanneer het vernieuwingsproces van de huid acht keer sneller werkt. De buitengewoon kalmerendehandlotion hydrateert de handen en wordt snel geabsorbeerd. Exfolieer je handen met de verzachtende handscrub: zijn verzachtende ingrediënten zoals sheaboter en silica worden makkelijk geabsorbeerd en herstellen de veerkracht en vochtbalans van de huid.

IMG_3535

“The Ritual of Samurai” is een meer iets gentlemen-related line maar moet zeker niet onderdoen voor “The Ritual of Ayurveda“. Biologische bamboe en zeemineralen regelen de vochtbalans en worden gebruikt om hun versterkende eigenschappen. Was je handen met de hands free handgel: hij bevat wonderolie om de huid te verzachten. Je handen voelen fris en schoon zonder gebruik van zeep en/of water. Hydrateer je handen nadien met de uiterst kalmerende handlotion.

Mijn ultieme favoriet uit dit rijtje? De Hydrating Hand Lotion. Hij trekt goed in de huid en zal je handen een lange tijd voldoende gehydrateerd houden. Twee keer per dag aanbrengen seems to do the trick for me. In combinantie met de zachte handscrub maak je in no time weer “pareltjes” van je handen. Zoals ik een tijdje geleden zei, je handen zijn je second best visitiekaartje.

IMG_3534

Info en beschikbaarheid: