Acqua Colonia White Peach & Coriander

IMG_0024bis

Er is eigenlijk géén enkel geur die ik niet lekker vind ruiken van de Acqua Colonia reeks. Ik heb zo mijn favorieten en deze zijn, hoe kan het ook anders, vooral citrus en fris getint. Een echte zware geur zal je wel niet aantreffen in deze lijn en dat maakt net dat alle parfums zowel voor mannen als vrouwen draagbaar zijn.

Deze laatste heb ik al even geleden mogen ontdekken tijdens de persdagen in november en ik was instant verknocht aan dit pareltje. Hij ruikt fris en doet je meteen dromen van de eerste lentezon of de eerste keer dat je in je hemd buiten kan lopen.

IMG_0022bis

De geurnoten zijn, uiteraard, koriander en witte perzik. Dit is een fris parfum met een redelijk citrusgehalte en ietwat lichtkruidige ondertoon.

Hij bijft lang langen en is dus voor geschikt voor elke gelegenheid. Al wil ik hem haast elke dag dragen maar eveneens bij die speciale gelegenheden. Wave, wave, 4711, you just got yourself another fan over here.

IMG_0023bis

Wil je de geur intenser en langer ervaren? Dan kan dat perfect met de bijbehorende bodylotion, bodyspray en douchel. Ik zou dit alles maar al te graag ontvangen als cadeautje. #wink wink

Greets,

Bobo.