Byredo’s Bibliothèque

Wat heb ik toch reuze genoten van dat zalige weer de afgelopen weken. Ons landje is ons landje niet als het nu weer even een koude pauze inlast. (#boohoo) Toch blijf ik positief en maakte ik leuke herinneringen tijdens deze zomeravonden. Wat heb je daarvoor nodig? Simpel, het juiste gezelschap, een leuke plaats en een parfum om dit gans af te werken. Klinkt voor de meesten misschien vreemd in de oren maar elk parfum doet mij wel aan wat herinneren. Momenteel ben ik head over heels van Byredo’s Bibliotheque

Het was dan ook meteen liefde op het eerste gezicht bij mijn eerste kennismaking met Byredo. De packaging doet je meteen beseffen dat dit niet een simpel geurtje uit de parfumerie is maar een waar luxe product. De vormgeving van de flacon is simpel en stijvol.

Nu het belangrijkste aspect, de geur. Je ken hem het best omschrijven als een houtachtige musk die zowel suitable voor dames als voor heren. Topnoten in dit pareltje zijn perzik en pruim om dan in het hart de pioenroos en viooltjes te vinden. In de basis vinden we leder, patchouli en muskus terug.

Mijn eigen ervaring met het dragen van die parfum is dat de basisnoten heel subtiel aanwezig blijven maar zeker niet gaan overmeesteren. Precies zoals ik het wil, fris én een beetje houtachtig.

Let op: dit is een limited edition uitvoering van hun bekende kaars dus snel zijn is de boodschap.

Ga hem zeker eens snuffelen en je zal merken dat je deze gewoon moet hebben!

Prijs en beschikbaarheid: